Tentang Kami

Mijiagao (Shanghai) Impor & Ékspor Trading Co, Ltd.

Pausahaan ngadeg di 2018. Tujuanana kami geus jadi hiji pamimpin industri jeung keur konsistén ngahasilkeun produk kualitas luhur.

Mijiagao bakal neruskeun ningkatkeun R & D anak, rarancang jeung téhnologi produksi kamampuhan, tur laun ngadegkeun hiji brand internasional.

Dina tahap hadir, bisnis utama Mijiagao teh R & D, produksi jeung jualan rupa-rupa pakakas ngolah mékanis kayaning parabot bakery, alat-alat dahareun gancang, paking parabot jeung alat refrigeration. Ieu owns 2 pabrik, 3 R & D tim na 5 tim jualan. Sarta ogé asup agén jangka panjang jeung loba nasabah mancanagara. Ayeuna, anu produk anu diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon kayaning Asia, Afrika, Amérika Kidul, Éropah jeung Wétan Tengah.


Produk kami


WhatsApp Online Chat!