Velocity Pressure Fryer Chicken Fryer Mesin ayam goreng komersial

Katrangan singkat:

Penggorengan Tekanan Velocitykaro panel demek

A rampung anyarpenggoreng tekanan kecepatandirancang kanggo ngedhunake biaya penggorengan volume dhuwur.Simpenan gedhe ana ing lenga.Saklawasé 4 kaping umur lenga, lan solusi masak rasa sing konsisten, ngidini pangguna bisa nangani kanthi gampang sanajan sajrone katering puncak lan masak multi-produk.


Detail Produk

Tag produk

Hot Sale Komersial Electric pressurePanggoreng

PFE-2000

Operator volume dhuwur pengin rong perkara: throughput lan linuwih.MJG open fryer ngirim ing loro.OFE-2000 volume dhuwur sing gedhe banget nawakake penghematan wektu, tenaga kerja, minyak goreng, energi lan pangopènan.Beban gedhe dimasak kanthi rata lan gampang ditangani kanthi kontrol layar tutul.Kajaba iku, saben wajan mbukak MJG duwe sistem filtrasi sing dibangun sing nyaring lan ngasilake minyak goreng panas sajrone sawetara menit.

 

Tabung penggoreng listrik minangka desain tetep, sing menehi pangguna lingkungan masak sing luwih aman lan dipercaya.Ing wektu sing padha, tabung pemanasan recirculating kanthi daya dhuwur lan efisiensi dhuwur nduweni kecepatan pemanasan sing cepet, dadi panas seragam, lan bisa cepet bali menyang suhu, entuk efek permukaan panganan emas lan crispy lan njaga kelembapan internal supaya ora ilang.

Tabung pemanasan

 

Zona kadhemen gedhe lan ngisor miring maju mbantu ngumpulake lan mbusak endhepan saka frypot kanggo njaga kualitas lenga lan ndhukung reresik frypot rutin.Tabung pemanasan sing bisa dipindhah luwih migunani kanggo ngresiki.

2000
Nyaring
bank foto (14)
bank foto (14)

Sistem panyaring lenga sing dibangun bisa ngrampungake nyaring lenga sajrone 5 menit, sing ora mung ngirit ruang, nanging uga nambah umur layanan lenga lan nyuda biaya operasi nalika mesthekake yen panganan goreng tetep berkualitas.

▶ Tampilan produk

Paramèter

jeneng Penggorengan tekanan listrik 8 kepala Model PFE-2000
Tegangan sing ditemtokake 3N~380v/50Hz Daya Ditemtokake 17 kW
Mode pemanasan 20-200 ℃ Panel Kontrol Layar tutul
Kapasitas 60L NW 344 kg
ukuran 610x1070x1550mm Pasokan lenga 45 kg

Fitur

▶ Trabasan kanggo ngirit fungsi memori, suhu konstan wektu, gampang digunakake.

▶ Dilengkapi insulasi termal, ngirit energi lan nambah efisiensi.

▶ Baja tahan karat tipe 304, awet.

▶ 25% kurang lenga tinimbang penggorengan volume dhuwur liyane

▶ Pemanasan efisiensi dhuwur kanggo pemulihan kanthi cepet

▶ Panci penggorengan baja tahan karat.

▶ Tampilan mikrokomputer, ± 1°C pangaturan apik

▶ Tampilan akurat suhu lan status wektu nyata

▶ Suhu.Range saka suhu normal nganti 200 ° ℃ (392 ° F)

Tampilan Pabrik

1
2
4
PFG-600C
MDXZ16
pameranA
mine
微信图片_20190730142855

Kita Service

1. sapa kita?
We are based in Shanghai, China, start from 2018. We are the main kitchen and bakery equipment manufacturing vendor in China.We
bisa nyedhiyakake set lengkap peralatan pawon lan peralatan roti.

2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Peralatan baking, Pressure fryer, Open fryer, Tabel tekanan fryer, Convection Oven

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Mijiagao bakal terus nambah kemampuan R&D, desain lan teknologi produksi, lan kanthi bertahap nggawe perusahaan internasional.
merek.

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
layanan OEM.Nyedhiyani konsulasi teknis lan produk pra-sales.Tansah sawise-sales panuntun dhumateng technical lan layanan spare parts.

6. Cara pembayaran?
T / T ing advance

7. Garansi?
Setaun

8. Babagan kiriman?
Biasane ing 5 apa dina sawise nampa pembayaran lengkap.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Chat Online WhatsApp!