Chengdu International Hotel Supplies & Food Expo 2019

industroy-news16

Chengdu International Hotel Supplies & Food Expo

28 август 2019 - 2019 година 30 август, сала 2-5, Нов меѓународен конвенциски и изложбен центар, Century City, Ченгду.

Чест ми е што сум поканет да учествувам во Mika Zirconium (Шангај) Import & Export Trading Co., Ltd.

industroy-news17

industroy-news18

Ова е првпат нашата компанија да учествува на домашната изложба за мали хотелски материјали.Главната цел е да се отвори домашниот пазар и да се запознаат повеќе домашни луѓе за опремата што ја произведуваме.

industroy-news19

Во тоа време беа изложени околу 10 комплети опрема.Тие се главно електрични, пржено пилешко на гас и пржење од отворен тип.Имајќи предвид дека повеќето луѓе во земјава не ја разбираат оваа опрема, на лице место има 4 деловни лица и еден техничар.Тие не го губат својот ентузијазам поради различните групи клиенти што ги таргетираат.Наместо тоа, потрпеливо комуницирајте со изложувачите.За време на изложбата голем број клиенти изразија голем интерес за опремата што ја изложува Мика Циркониум.Повеќе трговци од Јужна Кореја, Јапонија, Малезија итн. се надеваат дека ќе соработуваат во оваа можност.

industroy-news20

industroy-news21

industroy-news22

industroy-news23

Mika Zirconium Co., Ltd. е посветена на висококвалитетен квалитет, врвна услуга и врвна технологија, и направи незапирливи напори за западна кујнска опрема и продолжува да развива похуманизирана, поштедлива енергија и поудобно пржено производи од пилешко и пржење.

industroy-news24

industroy-news25

industroy-news26

Еве, Mika Zirconium (Shanghai) Import and Export Trade Co., Ltd., со целиот персонал, искрена благодарност, нови и стари клиенти доаѓаат на страницата, ви благодариме за довербата и поддршката.Нашиот раст и развој се неразделни од водството на секој клиент.Ви благодарам!

industroy-news27


Време на објавување: 24-ти септември 2019 година
WhatsApp онлајн разговор!