Mijiagao Import & Export Co., Ltd

Mijiagao (Шангај) Import & Export Trading Co., Ltd е извонреден снабдувач на опрема за кујна и пекари.Главно произведува кујнска опрема (фритеза за пилешко, фритеза итн.), опрема за печење (печки, простории за ферментација, миксери и друга опрема за пекари.), опрема за ладење, опрема за закуски и машини за пакување, кои ги задоволуваат потребите на различни земји и клиенти во светот.ОЕМ услугата е исто така достапна.

За различни видови погони за преработка на храна, комерцијални ресторани, хотели и синџири за брза храна за да се обезбеди комплетен сет на висококвалитетни машини и опрема за храна. Претходникот на компанијата е основан во 2001 година. Во моментов, фабриката има 2 тима за истражување и развој, 6 производни линии, комплетен сет на опрема за вештачка интелигенција, 5 тимови за продажба и оддел за технички услуги составен од 8 лица.Со цел да остане конкурентен на пазарот, Mijiagao (Шангај) Import & Export Trading Co., Ltd беше официјално формирана во 2018 година.

Во денешно време, на компанијатамашини за хранашироко се користи во Азија (како Сингапур, Јужна Кореја, Саудиска Арабија, Индија), Африка (на пример Нигерија, Зимбабве, Египет), Европа (како Русија, Германија, Британија, Италија), Јужна Америка (на пример Бразил, Аргентина , Боливија), Северна Америка (вклучувајќи ги Канада, Соединетите Американски Држави, Мексико) и Океанија (покривајќи ја Австралија, Нов Зеланд).Покрај тоа, имаме големи франшизери во градовите низ целиот свет.

Во моментов, Mijiagao е моќна и иновативна трговска компанија со сигурни совети, напредна технологија и одлична услуга, која е во чекор со времето.Нашата мисија е да се стремиме да станеме нов репер во секторот.

Компанијата основана во 2018 година

Во сегашната фаза, главниот бизнис на Mijiagao е истражување и развој, производство и продажба на различни видови опрема за механичка обработка, како што се опрема за пекари, опрема за брза храна, опрема за пакување и опрема за ладење.

СЕРВИС MIJIAGAO

Mijiagao (Шангај) lmport & Export Trading Co., Ltd.
  • Водич за купување комерцијални фризери

    Commercial Fryer ќе ви помогне да станете креатор на вкусна храна.Па, како да изберете соодветна фритеза?Прво, треба да го одредите потребниот метод на греење.....

  • Сервис MIJIAGAO

    ◆ Нашите производи можат широко да се користат во различни околности.Таму каде што има вкусна храна, таму се и нашите производи.◆Ние секогаш одржуваме висок ентузијазам за истражување и развој на нашите производи, кои вбризгуваат континуирана виталност во нашето претпријатие......

  • MIJIAGAO Понпродажна услуга

    ◆ Нашите квалификувани работници ве опслужуваат онлајн 24 часа на ден.Нашите техничари кои ја сервисираат вашата критична опрема за храна се стручно обучени да ги завршат поправките брзо и ефикасно.Како резултат на тоа, имаме 80 проценти стапка на завршување на првиот повик -- што значи пониски трошоци и пократки прекини за вас и вашата кујна......

Фабрички приказ

Mijiagao (Шангај) lmport & Export Trading Co., Ltd.

Вести

WhatsApp онлајн разговор!