Mijiagao Import & Export Co., Ltd

Mijiagao (Shanghai) Import & Export Trading Co., Ltd, është një furnizues i shquar i pajisjeve të kuzhinës dhe furrës.Kryesisht prodhon pajisje kuzhine (frytezues pulash, fërgesë të thellë etj.), pajisje furre (furra, dhoma fermentimi, miksera dhe pajisje të tjera buke.), pajisje ftohjeje, pajisje ushqimore dhe makineri paketimi, të cilat plotësojnë nevojat e vendeve dhe klientëve të ndryshëm në botë.Shërbimi OEM është gjithashtu i disponueshëm.

Për lloje të ndryshme të fabrikave të përpunimit të ushqimit, restoranteve komerciale, hoteleve dhe zinxhirëve të ushqimit të shpejtë për të ofruar një grup të plotë makinerish dhe pajisjesh ushqimore me cilësi të lartë. Paraardhësi i kompanisë u themelua në vitin 2001. Aktualisht, fabrika ka 2 ekipe Kërkim dhe Zhvillim, 6 linja prodhimi, një grup i plotë i pajisjeve të inteligjencës artificiale, 5 ekipe shitjesh dhe një departament shërbimi teknik i përbërë nga 8 persona.Për të mbetur konkurrues në treg, Mijiagao (Shanghai) Import & Export Trading Co., Ltd u krijua zyrtarisht në 2018.

Në ditët e sotme, e kompanisëmakineri ushqimorepërdoret gjerësisht në Azi (si Singapori, Koreja e Jugut, Arabia Saudite, India), Afrikë (për shembull Nigeria, Zimbabve, Egjipti), Evropë (si Rusia, Gjermania, Britania, Italia), Amerika e Jugut (për shembull Brazili, Argjentina , Bolivi), Amerikën e Veriut (përfshirë Kanadanë, Shtetet e Bashkuara, Meksikën) dhe Oqeaninë (duke mbuluar Australinë, Zelandën e Re).Për më tepër, ne kemi ekskluzivitet në shkallë të gjerë në qytete në të gjithë botën.

Aktualisht, Mijiagao është një kompani tregtare e fuqishme dhe inovative me këshilla të besueshme, teknologji të avancuar dhe shërbime të shkëlqyera, të cilat mbajnë ritmin me kohën.Misioni ynë është të përpiqemi të bëhemi një pikë referimi e re në këtë sektor.

Kompania e themeluar në vitin 2018

Në fazën aktuale, biznesi kryesor i Mijiagao është Kërkimi dhe Zhvillimi, prodhimi dhe shitja e llojeve të ndryshme të pajisjeve të përpunimit mekanik si pajisjet e furrës, pajisjet e ushqimit të shpejtë, pajisjet e paketimit dhe pajisjet ftohëse.

SHËRBIMI MIJIAGAO

Mijiagao (Shanghai) lmport & Export Trading Co., Ltd.
  • Udhëzues për blerjen e frizerave komerciale

    Fryer komercial do t'ju ndihmojë të bëheni krijues i ushqimit të shijshëm.Pra, si të zgjidhni një fryer të përshtatshëm?Së pari, duhet të përcaktoni metodën e kërkuar të ngrohjes.

  • Shërbimi MIJIAGAO

    ◆ Produktet tona mund të përdoren gjerësisht në rrethana të ndryshme.Aty ku ka ushqime të shijshme, ka edhe produktet tona.◆Ne ruajmë gjithmonë entuziazëm të lartë për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve tona, të cilat po injektojnë vitalitet të vazhdueshëm në ndërmarrjen tonë......

  • MIJIAGAO Shërbimi pas shitjes

    ◆ Punonjësit tanë të kualifikuar ju shërbejnë në internet 24 orë në ditë.Teknikët tanë që kryejnë shërbimin e pajisjeve tuaja të rëndësishme ushqimore janë të trajnuar me profesionalizëm për të përfunduar riparimet shpejt dhe me efikasitet.Si rezultat, ne kemi një normë 80 për qind të përfundimit të telefonatës së parë -- kjo do të thotë kosto më e ulët dhe kohë më të shkurtra joproduktive për ju dhe kuzhinën tuaj......

Ekrani i fabrikës

Mijiagao (Shanghai) lmport & Export Trading Co., Ltd.

Lajme

WhatsApp Online Chat!