O le solstice o le taumalulu e maua ai se tulaga mo le tuufaatasia o Jupiter ma Saturn

Solstice o le Taumalulu

O le solstice o le taumalulu o se taimi taua tele i le la i le kalena a Saina.O se aso malolo fa'aleaganu'u fo'i, o lo'o fa'amanatuina pea i le tele o itulagi.

O le solstice taumalulu e masani ona iloa o le "solstice taumalulu", umi i le aso", yage" ma isi.

1

I le amataga o le 2,500 tausaga talu ai, e uiga i le tautotogo ma le Autumn Period (770-476 BC), na fuafuaina e Saina le tulaga o Winter Solstice e ala i le matauina o gaioiga o le la i se sutial.O le pito muamua lea o le 24 vaega o le vaitau.O le taimi o le a faia ia Tesema 22 po o le 23 e tusa ai ma le kalena Gregorian.

O le Itulagi i Matu i lenei aso e sili ona puupuu le ao ma le umi o le po.A maeʻa le Winter Solstice, o aso o le a sili atu ma umi atu, ma o le tau sili ona malulu o le a osofaʻia nofoaga uma i le itu i matu o le kelope.E masani ona ta'ua e matou Saina o le "jinjiu", o lona uiga a oo mai le Winter Solstice, o le a tatou feiloai i le taimi sili ona malulu o se ulu.

E pei ona manatu Saina anamua, o le yang, po o muscular, mea lelei o le a sili atu le malosi ma le malosi pe a uma lenei aso, o lea e tatau ai ona faamanatuina.

O Saina anamua e gauai tele atu i lenei aso malolo, e faatatau i ai o se mea tele na tupu.Sa i ai le upu "Winter Solstice holiday e sili atu nai lo le tautotogo".

I nisi vaega o Saina i Matu, e 'ai e tagata le dumpling i lenei aso, fai mai o le faia o lea mea o le a taofia ai i latou mai le kiona i le tau malulu.

A o tagata i saute e mafai ona i ai dumplings e faia i araisa ma saimini uumi.O nisi nofoaga e iai foʻi le tu masani o le ofoina atu o taulaga i le lagi ma le lalolagi.

2


Taimi meli: Tes-21-2020
WhatsApp Online Chat!